Je huis en haard verlaten om op een nieuwe plek te gaan wonen. Dat is voor iedereen moeilijk. De zorgverleners van de Carinova-locaties Ravelijn, Sint Jozef en Graaf Florishof, maken van die nieuwe plek een thuis. Maar tijd en geld voor net dat stapje extra, dat ontbreekt soms. Voor die extra’s is de Stichting Vrienden Carinova Deventer Woonzorg, kortweg Vrienden van Carinova, opgericht.

De Stichting Vrienden schaft materialen aan waarvoor binnen het budget van Carinova geen financiële ruimte is. We fleuren de feestdagen op, zorgen voor gezelligheid op tafel en zetten de bewoners op hun verjaardag in het zonnetje. En als er behoefte is aan een nieuw spel of elektronische hulpmiddelen, schaffen wij die aan.

Actueel

25 maart 2024

De bewoners van de locaties St. Jozef, Ravelijn en Graaf Florishof zijn vandaag door de Vrienden van Carinova verblijd met iets lekkers voor de paasdagen.
Deze geste werd zeer op prijs gesteld.

De vrolijke paasslinger van vorig jaar was ook weer opgehangen!

28 maart 2023

Vandaag hebben de Vrienden van Carinova een Paasgroet gebracht bij de woonlocaties St. Jozef, Ravelijn en Graaf Florishof. De bewoners werden verrast met een vrolijke Paasslinger in de woonkamer en er werd ook voor iets lekkers gezorgd.

9 december 2022

Kerst is een heerlijke tijd, ook voor de Vrienden van Carinova. Op 9 december 2022 hebben wij weer een bezoek gebracht aan de Carinova woonzorglocaties Sint Jozef, Ravelijn en Graaf Florishof. We hebben de woonkamers voorzien van kerstboompjes en voor de bewoners iets lekkers gebracht.